Målare i Timrå

Godmorgon! Vilken fantastisk morgon jag haft här i Timrå. Vackert väder och strålande sol, visst är det fantastiskt just nu? Är ni lika glada som jag är över att vi haft ett sådant strålande väder de senaste veckorna? Det märks verkligen att man mår så mycket bättre när solen skiner. Idag har vi bokat en målare i Timrå som ska komma till oss idag. Vi valde att anlita Unic Måleri Norrland AB som är ett måleriföretag med en lång erfarenhet inom denna bransch och vi kände att det bör passa oss. Jag tänker att jag ska uppdatera er ikväll om resultatet och vad vi bestämt att göra med huset.

Vi hörs av ikväll. a

(Uppdaterat)

Nu är äntligen vår målning klar och WOW vad bra det blev. Vi har valt att måla om vårt vardagsrum till en grå färg och vilket jobb målaren har gjort. Allt ser verkligen precis så som vi ville att det skulle se ut. Jag kan verkligen rekommendera Unic Måleri Norrland AB om ni letar efter ett måleriföretag som arbetar med noggrannhet, men samtidigt arbetar på ett snabbt och smidigt sätt.

Men nu ska jag försöka sova lite, så man orkar upp till jobbet imorgon. 

DU som läser detta hoppas jag får en fantastisk kväll!